Терапии за тяло BIOLOGIQUE RECHERCHE

Желаете да се почувствате по-леки и „да ви поникнат криле”? Да, да, такова е усещането след процедурите за тяло на френската козметична марка Biologique Recherche. Излизате омагьосани от ароматите и удивени от ефекта.

 

СТЯГАЩИ И ТОНИЗИРАЩИ ТЕРАПИИ

Цели: тонизирана, детоксикирана и чиста кожа.

 

ПРЕЧИСТВАНЕ СЪС САМОЗАГРЯВАЩИ СЕ ВОДОРАСЛИ

60 мин. 160 лв

Тази уникална терапия стимулира елиминирането на токсините и излишната вода, помага да бъдат разтворени нежеланите мазнини, тонизира и стяга епидермиса. По време на процедурата се използва маска от водорасли, след която следва масаж с кислороден крем. Благодарение на загряващия ефект на маската, в кожата се освобождават активни морски съставки, които реминерализират, тонизират и пречистват тялото и ви изпълват прекрасно усещане за добро здраве и комфорт. Възвръща хармонията с тялото!

 

ДРЕНИРАЩА И ОФОРМЯЩА ТЕРАПИЯ ЗА УМОРЕНИ КРАКА

Цена: 120 лв

Пречиства и обновява. Терапията включва пилинг,лимфодренажен масаж върху студени бандажи и финален масаж с етерични масла. който тонизира. Действие: Помага да се подобри микроциркулацията. Стимулира елиминирането на токсините, излишната вода и мазнини. Успокоява и отпуска. Тонизира и стяга епидермиса. Резултат: Тази незаменима терапия оставя фигурата ви по-балансирана, а кожата изглежда тонизирана, по-гладка и по-стегната.

 

ТЕРАПИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

60 мин. 160 лв

Фигурата е премоделирана и видимо по-слаба веднага след три сесии на Essentials Oil Slimming Treatment. Дренира, тонизира, отслабва!

Действие: Стимулира микроциркулацията. Елиминира токсините и излишната вода. Разгражда нежелани, локални мастни натрупвания. Тонизира и стяга епидермиса. Хидратира горните слоеве на епидермиса. Резултати: Персонализирана отслабваща терапия с допълнителни предимства на ароматерапията. Едно приятно изживяване, което ви хармонизира с тялото ви.
Tерапията включва: Масаж с етерични масла и растителни комплекси, които дренират и елиминират токсините, стимулират и укрепват кожата. Ефектите са от активните съставки, които след това се допълват и усилват от термо одеало.
На финала: Моделиращ масаж с кислороден крем, който удължава ефекта от

 

АНТИЦЕЛУЛИТНА И ОТСЛАБВАЩА ТЕРАПИЯ

90 мин. 220 лв

Препоръчва се за състояния с локални мастни натрупвания и видими следи от целулит. Комплексна терапия, насочена към липолитичните зони с цел стягане и подобряване на микроциркулацията. Ефективността от процедурата се дължи на специален продукт Booster Minceur, който съдържа активни съставки, подобряващи елиминирането на мазнините, задържаната вода и токсините, както и йонизиращи активни вещества: Екстракти от хвощ, бръшлян и коприва, натриеви йони, хлоридни йони, магнезиеви йони и калциеви йони. Действие: Нежно ексфолииране, което помага да се усвоят активните вещества и да се възстанови качеството на роговия слой на кожата. Укрепва вените. Намалява признаците на целулит. Липолитичното действие предизвиква отслабване. Активира кръвообръщението. Подобрява стегнатостта на кожата.

Leave a Comment