2 подходящи терапии за лице за този сезон

Съживете уморената кожа след зимата с тези две ефективни терапии за лице. 

Кислороден Бустер-BIOLOGIQUE RECHERCHE

 
Kислородът е източник на живот. Нашите кожни клетки се нуждаят от кислород, за да регенерират. За съжаление, замърсяването на околната среда, преобладаващо в градовете, нарушава основните механизми на кожата. Метаболизмът се забавя и причинява слабо или недостатъчно снабдяване с кислород. Това може да доведе до преждевременно стареене на клетъчното ниво. Кожата произвежда по-малко клетки и с по-ниско качество, което има огромен ефект, притъпява тена и намалява блясъка му.
 
Тази микро-масажираща терапия, комбинирана с микроводорасли от Chlorella Sorokiniana, стимулира епидермиса и реоксигенира кожната тъкан. Пращенето, което се усеща по време на процедурата, си взаимодейства с формулата, за създаване на изключителни резултати.
Резултати: Кожата е изцяло детоксикирана и реоксигенирана, изчистена от замърсявания и по-сияйна. Бустер VIP O2 ревитализира и придава яркост и блясък на кожата на лицето.
 

SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT-BIOLOGIQUE RECHERCHE

 
Прекрасна терапия за увредени, стресирани и чувствителни кожи, която незабавно хидратира, защитава и подхранва. Както всяка терапия, разработена от лаборатория Biologique Recherche и тази процедура започва с фаза Подготовка: почистване на лице и шия с оксигениращо кислородно мляко VIP02 и ексфолииране/хидратация чрез нанасяне на Лосион P50 посредством нежно тампониране. Ребалансираната кожа вече е готова за нанасяне на реструктуриращ комплекс Restructurant et Lissant, който се допълва от моделиращ масаж. Кожата ви е освежена, загладена и тонизирана.
Резлултати: Осигурява незабавен блясък и дълготрайна хидратация.
 
 

 

Свържете се с нас за повече информация и записване на час в Контакти

Leave a Comment